Het gezicht achter Talent Scanner

Leuk dat je een kijkje neemt om te zien wie het gezicht achter Talent Scanner is! Dat ben ik dus; Nicolien Dellensen.

In de videoboodschap op deze pagina vertel ik meer over mijn achtergrond en de reden om zelf een bedrijf te starten dat gericht is op Test design en het uitgeven van HR-tools.

 

Maar ik sta er uiteraard niet alleen voor! Zo heb ik om mij heen een netwerk van professionals en experts die mij scherp houden, meedenken en meewerken. Dit zijn mensen die zorgen dat het Talent Scanner platform altijd bereikbaar is en continu aangepast kan worden, waardoor het platform blijft voldoen aan de eisen die een snel innoverende omgeving hieraan stelt. Tot deze netwerk partners behoren onder andere Thinkworks en Time to Grow Global.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de Talent Scanner nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN