Sfeer van Invloed

Maak het verschil als HR professional. Til de samenwerking en het prestatieniveau van jouw organisatie naar een hoger niveau. Help medewerkers, teams en organisatie om uitdagingen constructief aan te gaan en kansen te creëren.
De Sfeer van Invloed vragenlijst (SVI) is een plug & play oplossing die zichzelf bewezen heeft bij uiteenlopende vraagstukken waar HR-professionals mee te maken hebben. Hij biedt teams en organisaties een gezamenlijke taal die de effectiviteit verhoogt. Ook helpt hij recruiters en loopbaanprofessionals bij het matchen van mensen binnen teams en organisaties. Daarnaast geeft hij inzicht in de verschillende niveaus van leiderschap en geeft handvatten hoe je leiderschapskwaliteiten kunt versterken. De SVI zorgt voor uiteenlopende, verdiepende en verrassende inzichten, waardoor individuele en collectieve ontwikkeling direct in gang gezet kunnen worden.

Vandaag nog aan de slag met de SVI?

De SVI is bereikbaar via het Talent Scanner platform dat je als HR-professional zelf beheert. Het aanmaken van logins voor jouw medewerkers of kandidaten en het inzien van rapportage is allemaal met een aantal muisklikken te regelen (zie gebruikershandleiding). Vraag direct een beheerderslogin aan of neem contact op als je graag meer informatie van ons ontvangt. Bekijk de instructievideo over het Sfeer van Invloed model om in 7 minuten bekend te raken met dit veelzijdige en unieke model.

Betaal uitsluitend per afname

Omdat we hier zelf geen fan van zijn doen we niet aan licentiekosten, verplichte accreditatietrainingen of andere bijkomende kosten. Je betaalt voor de afnamen middels een factuur achteraf. Wij voeren zelf ook graag gesprekken die ertoe doen en willen zoveel mogelijk mensen direct of indirect faciliteren in hun ontwikkeling. Om deze reden zijn we altijd bereid om mee te denken! Als gebruiker van de SVI krijg je een digitale testhandleiding waarin alle achtergrondgegevens van de SVI beschreven worden. Hierdoor ben je goed in staat profielen te duiden en mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Verschillende varianten waarin de SVI beschikbaar is

Van de vragenlijst zijn twee verschillende varianten beschikbaar. Zo kan de SVI afgenomen worden als zelfreflectie vragenlijst of als 360° feedback variant. Op basis van beide vragenlijsten kan een Teamscan geleverd worden. Lees meer over deze drie opties.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de Talent Scanner nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN