Coaching: Focus op Impact

“Vind jezelf opnieuw uit”

Tijd om de automatische piloot uit te zetten! Verlos jezelf, neem afscheid van oude, ineffectieve patronen en haal het maximale uit je impact. Krijg inzicht in gedrag dat in bijna iedere situatie een cruciale rol speelt; de manier waarop jij je laat beïnvloeden en hoe jij invloed uitoefent. Herken waardoor jouw gedrag getriggerd wordt en welk effect jouw gedrag heeft. Laat je minder leiden of afleiden door de inbreng en reacties van anderen. Neem afscheid van ineffectieve aannames, drijfveren en/of oude gedragspatronen en profileer jezelf authentieker, daadkrachtiger en doelgerichter.
 

Informatie opvragen

Wat levert het je op?

Je krijgt inzicht in jezelf en de mensen in je omgeving. Je ervaart de meerwaarde wanneer jij je niet laat verleiden om door te schieten in gedrag en wanneer jij je bewust bent van het effect dat je hebt op je omgeving. Je ondervangt ineffectief gedrag en breidt die gedragsstijlen uit die passen bij jouw persoonlijkheid, ambities en functie. Na het traject weet jij hoe je bewuster invloed uitoefent op de gezamenlijke belangen, te behalen doelen en resultaten.
Kortom: haal meer uit jezelf met minder inspanning.

Werkwijze

Het traject bestaat uit:

  • Een persoonlijke SVI scan.
  • Vijf een-op-een sessies van anderhalf uur.
  • De mogelijkheid om tijdens het traject via chat, WhatsApp, e-mail of telefoon contact te zoeken wanneer jij in de praktijk aanloopt tegen zaken waarbij een ‘hulplijn’ goed van pas komt.

De duur van het traject is ongeveer 6 maanden. Daarbij zullen de afspraken in het begin dichter op elkaar gepland worden omdat hier de nadruk meer zal liggen op het verkrijgen van inzicht. Later in het traject ligt de nadruk meer op oefenen van gedrag en zullen de een-op-een gesprekken verder uit elkaar gepland worden.

Het traject bestaat uit de volgende onderdelen:

Reality check
Bij aanvang van het traject maak jij de Sfeer van invloed 360° feedback vragenlijst. 360° feedback houdt in dat jij een aantal personen in jouw omgeving betrekt bij het verzamelen van informatie over jouw gedrag. Naast het invullen van een online zelfreflectie vragenlijst laat je dus ook mensen die bekend zijn met jouw manier van communiceren en beïnvloeden (leidinggevenden, collega’s, medewerkers….) de vragenlijst invullen. Jouw unieke Sfeer van invloed 360° feedback profiel laat zien waar jouw kwaliteiten, valkuilen en blinde vlekken liggen op het vlak van beïnvloeden. Het SVI profiel is het ideale vertrekpunt om aan de slag te gaan met het oefenen van nieuw gedrag.

Reset je gedrag
Samen met je coach bepaal je op welke vlakken je jezelf wilt resetten. De nadruk ligt vervolgens op oefenen, oefenen en nog eens oefenen met gedrag. Door grip te krijgen op jouw reacties en acties en door het eigen maken van nieuw gedrag ga je zelfverzekerder en bewuster interacties aan.
Tussen de sessies door krijg je de nodige hulpmiddelen om zelfstandig aan de slag te gaan.

Check-ins
Tijdens het traject krijg je een check-in strippenkaart van 10 strippen. Deze geeft je toegang tot individuele check-ins. Oftewel korte contactmomenten die je de gelegenheid bieden om situaties waar je tegenaan loopt in jouw praktijk tijdens het oefenen met nieuw gedrag direct voor te leggen aan je coach. De check-ins zijn op jouw initiatief. Jij bepaalt wanneer je incheckt!

Investering en locatie

De een-op-een gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Zeist.
De all inclusive prijs van de coaching bedraagt € 1670,–
Indien je de SVI zelfreflectie of SVI 360° feedback al gemaakt hebt krijg je een korting op de prijs van de coaching. Je kunt dit aangeven op het aanmeldingsformulier.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de Talent Scanner nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN