E-coaching

Direct kunnen sparren op het moment dat je in je eigen valkuil stapt. Real-time feedback, tips en opdrachten en de kans om te allen tijden na te lezen wat de voortgang is die je tot nu toe geboekt hebt. Naast reistijdbesparing biedt e-coaching het voordeel dat het direct aansluit op jouw dagelijkse manier van werken.

Onze ervaring met e-coaching

Onze ervaring is dat het aanleren van nieuwe vaardigheden en het vestigen van nieuwe patronen sneller geïntegreerd wordt wanneer je hier continu korte contactmomenten over hebt met je e-coach. Zo heb je iemand binnen handbereik die jouw voortgang checkt en je het vertrouwen biedt en je aanmoedigt de volgende stap te zetten.

Werkwijze bij e-coaching

Bij e-coaching heb je contact met je coach via chat, WhatsApp of email. Ook worden zo nodig tussentijds belafspraken gemaakt.

Voor contactmomenten kun je een strippenkaart aanschaffen; een contactmoment bestaat uit het chatten, appen of e-mailen over een specifieke situatie of het bespreken hiervan via de telefoon (rond de 15 minuten per strip). Als je meer wilt weten over de aanschaf en het gebruik van je strippenkaart neem dan contact met ons op.

Prijzen voor strippenkaarten:

  • 5-strippen voor € 185,–
  • 10-strippen voor € 350,–

 

 

 

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de Talent Scanner nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN