Coaching

Wil je serieus met je ontwikkeling aan de slag en is het tijd om afstand te doen van ineffectieve aannames, drijfveren of oude gedragspatronen die jouw gedrag bepalen/beperken? Wil jij leren om je authentieker, daadkrachtiger en doelgerichter te profileren? In dat geval bieden wij coachingstrajecten aan die jouw prestatieniveau verhogen en je impact vergroten.

Onze coaching programma’s

Coachingstraject: Focus op Impact

“Vind jezelf opnieuw uit”

Tijd om de automatische piloot uit te zetten! Verlos jezelf, neem afscheid van oude, ineffectieve patronen en haal het maximale uit je impact. Krijg inzicht in gedrag dat in bijna iedere situatie een cruciale rol speelt; de manier waarop jij je laat beïnvloeden en hoe jij invloed uitoefent.

E-coaching

Je persoonlijke coach binnen handbereik

Direct kunnen sparren op het moment dat je in je eigen valkuil stapt. Real-time feedback, tips en opdrachten en de kans om te allen tijden na te lezen wat de voortgang is die je tot nu toe geboekt hebt. Naast reistijdbesparing biedt e-coaching het voordeel dat het direct aansluit op jouw dagelijkse manier van werken.

 

Lees verder

Loopbaanbegeleiding

“Met vertrouwen de toekomst tegemoet”

Je bent 4 stappen verwijderd van een concreet actieplan hoe jij de volgende stap in jouw loopbaan vorm kunt geven. In samenwerking met 123test hebben wij het werkboek loopbaanbegeleiding ontworpen dat naadloos aansluit op hun loopbaanscan. Deze scan geeft antwoord op de vragen: “wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?”

 

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de Talent Scanner nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN